طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر

۳۰ بازديد

 

دستور تهيه ترشي بادمجان شكم پر 

ترشي بادمجان شكم پر يكي از ترشي هاي خوش طمع است كه طرز تهيه اي بسيار ساده دارد و مواد اوليه آن هميشه و در تمام فصول در دسترس مي باشد.

مواد لازم:

بادمجان قلمي 1 كيلوگرم (بادمجان ها نبايد زياد تپل باشند و بادمجان دلمه اي براي اين ترشي مناسب نيست)

سركه به مقدار لازم

سير 250 گرم

هويچ 200 گرم

سبزي ترشي نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم

فلفل سبز 50 گرم

طرز تهيه:

ابتدا موادي كه قرار است داخل شكم بادمجان ها را با آن پر كنيم يعني فلفل, هويج, سير و سبزي را خرد كرده و با هم مخلوط مي كنيم. بادمجان ها را با دادن يك برش عمودي و باز كردن شكم آنها در داخل سركه به مدت 5 الي 7 دقيقه مي پزيم و بعد از پختن آنها را از سركه بيرون آورده و اجازه مي دهيم تا خوب سرد شوند و سپس شكم بادجان ها را با موادي كه از قبل خرد و مخلوط كرده ايم پر مي كنيم. بادمجان هاي شكم پر را درون ظرف مورد نظر ريخته و سركه را به آن اظافه مي نيم به اندازه اي كه سركه تا اندازه ي بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب مي بنديم و بعد از 10 الي 12 روز ترشي قابل خوردن است.

 

نكات تكميلي در مورد بادمجان

بادمجان جزو ترشيجات و شور ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 45 دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقيقه ميباشد .
بادمجان را مي توانيد در وعده دسر – سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

منبع : giahe-salamati

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.