دستور تهيه ترشي بادمجان شكم پر
مواد لازم:
بادمجان قلمي 1 كيلوگرم (بادمجان ها نبايد زياد تپل باشند و بادمجان دلمه اي براي اين ترشي مناسب نيست)
سركه به مقدار لازم
سير 250 گرم
هويچ 200 گرم
سبزي ترشي نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا موادي كه قرار است داخل شكم بادمجان ها را با آن پر كنيم يعني فلفل, هويج, سير و سبزي را خرد كرده و با هم مخلوط مي كنيم. بادمجان ها را با دادن يك برش عمودي و باز كردن شكم آنها در داخل سركه به مدت 5 الي 7 دقيقه مي پزيم و بعد از پختن آنها را از سركه بيرون آورده و اجازه مي دهيم تا خوب سرد شوند و سپس شكم بادجان ها را با موادي كه از قبل خرد و مخلوط كرده ايم پر مي كنيم. بادمجان هاي شكم پر را درون ظرف مورد نظر ريخته و سركه را به آن اظافه مي نيم به اندازه اي كه سركه تا اندازه ي بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب مي بنديم و بعد از 10 الي 12 روز ترشي قابل خوردن است.
نكات تكميلي در مورد بادمجان
بادمجان جزو ترشيجات و شور ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 45 دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقيقه ميباشد .
بادمجان را مي توانيد در وعده دسر – سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
منبع : giahe-salamati