طرز تهيه سوپ جو با فرمت رستوراني
سوپ جو گرم در كنار يك وعده غذايي فوق العاده مي باشد و طعم خوب آن در گرو رعايت كردن نكات طبخ آن مي باشد كه در ادامه اين مطلب طرز تهيه سوپ جو و نكات حرفه اي آن را براي شما بيان كرده ايم :
مواد لازم براي سوپ جو
- جو پوست كنده :1 پيمانه
- سينه مرغ :نصف
- جعفري :1 قاشق غذا خوري
- پياز :2 عدد متوسط
- جو پرك :5 قاشق غذاخوري
- آب مرغ :2 ليوان
- هويج :دو عدد متوسط
- نمك :به ميزان دلخواه
- زردچوبه :1 قاشق غذا خوري
- فلفل سياه :1 قاشق چايخوري
- آرد برنج :1 قاشق غذاخوري سرپر
- رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذا خوري سرپر
- نمك :به ميزان دلخواه
- روغن زيتون :براي تفت دادن
- آب ليمو :به ميزان لازم
مواد لازم براي درست كردن سوپ جو
طرز تهيه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده
مرغ را همراه با پياز و زردچوبه آبپز كنيد و پس از اين مرغ را ريش ريش كنيد.
سپس مقداري روغن زيتون را به همراه پيازهاي خردشده در داخل ظرفي مناسب با حرارت ملايم ميريزيم و به مدت 5 دقيقه تفت ميدهيم.
البته نبايد پيازها رنگشان عوض شود. كافيست فقط نرم تر شوند تا هويج نگيني شده را اضافه كرده و كمي تفت دهيد و بعد ادويه ها را به پيازها اضافه ميكنيم و هم ميزنيم.
رب گوجه فرنگي را هم با كمي آب حل ميكنيم و به داخل پياز ها ميريزيم و دوباره به مدت 5 دقيقه تفت ميدهيم.
آموزش درست كردن سوپ جو
بعد از آن جوي خيس خورده را به مواد اضافه ميكنيم و به مدت 5 دقيقه تفت ميدهيم ، بعد از اين زمان آب مرغ را به همراه يك ليوان آب به بقيه مواد اضافه ميكنيم و اجازه ميدهيم تا به مدت يكساعت اين مواد در كنار هم با حرارت ملايم بپزند. دقت كنيد جو بايد از قبل به مدت 24 ساعت خيس بخورد.
و بعد از اين ساعت جوي داخل سوپ را تست ميكنيم.
چگونه سوپ جو درست كنيم ؟
و اگر نپخت به آن آب اضافه ميكنيم تا دوباره زمان بيشتري جو ها بپزند.
در انتهاي پخت آرد برنج را با كمي آب مخلوط ميكنيم ، جو پرك و دو ليوان آب داخل مواد قابلمه ميريزيم و اجازه ميدهيم به مدت 15 دقيقه ديگر هم بپزند و در 5 دقيقه آخر جعفري را در داخل سوپ آماده شده ميريزيم.
طرز تهيه سوپ جو با مدل رستوراني
نكات حرفه اي براي درست كردن سوپ جو
هر دستور پختي براي جا افتادن و يا خوشمزه شدن نيازمند رعايت يك سري نكات حرفه اي و يا حتي ساده مي باشد كه ما سعي كرده ايم تعدادي نكته مفيد سوپ جو را براي شما آماده كنيم تا بهترين سوپ جو را درست كنيد :
نكات پخت سوپ جو
- پخت خوب جو باعث لعاب بيشتر و جا افتاده تر شدن سوپ ميشود.
- استفاده از كره و ليموي تازه، طعم سوپ را استثنائي خواهد كرد.
- براي پخت سوپ جو با شير ، حتما شير را از قبل گرم كنيد تا باعث بريده شدن سوپ نشود.
- 2 قاشق سوپ خوري آرد ذرت يا گندم را در يك دوم ليوان آب سرد حل كنيد و براي غليظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه كنيد.
- براي تهيه سوپ جو از قرص عصاره ي مرغ نيز مي توانيد استفاده كنيد.
- در هنگام اضافه كردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با كمي سوپ داغ مخلوط كرده و بعد به سوپ جو اضافه كنيد.
- جعفري را خوب ريز كنيد بطوري كه آب نيندازد و بعد روي سوپ جو بريزيد.
- براي اينكه رنگ سوپ سفيدتر و زيباتر بماند هويج را نگيني خرد كنيد.
- آب گوشت يا مرغ را در يخچال قرار دهيد تا بعد از سرد شدن چربي روي آن را با قاشق برداريد.
- بجاي مواد تازه در برخي موارد ميتوانيد از سبزيجات كنسروي يا يخ زده مانند نخود و ذرت استفاده كنيد.
- براي اينكه سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن كمتر شود بهتر است از جوي پرك استفاده كنيد.هر چند مي توان سوپ را با جوي معمولي و سر فرصت و حوصله هم پخت.
- حتما جوي پرك را از قبل در يك ظرف خيس دهيد تا شن و ماسه ته آن ته نشين شود.
- مقداري از سوپ را برداريد و با غذاساز پوره كنيد ،سپس به سوپ اضافه كنيد تا سوپ غليظ شود.
- هنگام پخت مرغ ، پياز و سيب زميني را به آن اضافه كنيد تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نيست آنها را خرد كنيد ميتوانيد به صورت درسته در آب بيندازيد و به همان شكل بعد ازپخت از آب بيرون بياوريد.
نكات سرو و اضافه كردن مواد به سوپ جو
- هنگام سرو كردن سوپ هم ميتوانيد كمي كره و آب ليمو در داخل سوپتان بريزيد و نوش جان كنيد.
- براي اينكه سوپ جو زمان پخت كمتري ببرد آن را بعد از خيس دادن در بسته هاي كوچك در فريزر نگهداري كنيد .
- بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بريزيد.
- سوپي كه يك روز قبل تهيه مي شود، طعم بهتري پيدا مي كند.
- اگر احيانا سوپ شما شور شد ميتوانيد يك عدد سيب زميني پوست كنده داخل آن قرار دهيد و اجازه دهيد تا 15دقيقه اي بپزد بعد آن را خارج كنيد.
نكات تكميلي در مورد سوپ جو
سوپ جو جزو سوپ ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 10دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقيقه ميباشد .
سوپ جو را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 15 نفر مناسب ميباشد .منبع: نمناك