طرز تهيه كيك انگليسي

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه كيك انگليسي

۲۰ بازديد

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفيد ۲۰۰ گرم
روغن مايع ۱۰۰ گرم
شير ۸۵ گرم
بكينگ پودر يك ق چ و نصفي
وانيل نصف ق چ
شكر ۱۸۰ گرم

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفيد ۲۰۰ گرم
روغن مايع ۱۰۰ گرم
شير ۸۵ گرم
بكينگ پودر يك ق چ و نصفي
وانيل نصف ق چ
شكر ۱۸۰ گرم

 

طرز تهيه:

سفيده رو بزنيد تا پف كنه بعد يك سوم شكر رو بهش اضافه كنيد و اينقد بزنيد تا سفت شه.
بعد بزاريد داخل يخچال.
زرده و بقيه شكر و وانيل رو باهمرن بزنيد تا‌كرم رنگ شه بعد روغن مايع رو بريزيد .
شير ولرم رو اضافه كنيد اول كمي از شير بعد يك سوم آرد‌و بكينگ پودر الك شده و باز شير و آرد تا تمام بشه.
با دور كند همزن بزنيد( زيادي نزنيد در حد مخلوط شدن )
حالا سفيده رو بهش اضافه كنيد و با ليسك به صورت دوراني فولد كنيد .
كف قالبتونو چرب و آرد پاشي كنيد و مواد رو بريزيد توش، بزاريد تو فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰
تو فر برقي با دماي ۱۷۰ به مدت ۴۵ دقيقه .
من براي روي كيك گاناش با شكلات شيري درست كردم و كمي هم سس كارامل ريختم وپسته خورد شده ريختم.

 

منبع: matbakhman

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.