طرز تهيه سالاد ماكاروني

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه سالاد ماكاروني

۳۲ بازديد

طرز تهيه سالاد ماكاروني لذيذ

سالاد ماكاروني يكي از انواع پيش غذا هاي پرطرفدار ميان ايراني ها به خصوص ميان كودكان و نوجوانان است. اين پيش غذا را مي توان به دليل وجود ماكاروني به عنوان غذا نيز سرو كرد. 

مواد لازم براي تهيه اين سالاد خوشمزه 

  • روغن زيتون :۱ پيمانه
  • سركه قرمز :۱ قاشق غذاخوري
  • جعفري خرد شده :۱ قاشق غذاخوري
  • چاشني ايتاليايي :۲ قاشق چاي خوري
  • تكه هاي فلفل قرمز : به ميزان لازم
  • فلفل سياه  : به ميزان لازم
  • پاستاي پخته شده :يك بسته
  • كنگر فرنگي : يك دوم پيمانه
  • زيتون سياه حلقه شده : يك سوم پيمانه
  • پنير موزارلا : يك دوم پيمانه
  • ژامبون گوشت : يك پيمانه
  • اسفناج تازه و جوان : يك پيمانه
  • گوجه فرنگي گيلاسي : يك پيمانه
  • سير : به ميزان لازم

 

طرز تهيه سالاد ماكاروني

ابتدا براي تهيه سس سالاد ماكاروني روغن زيتون و سركه قرمز، جعفري خرد شده، چاشني ايتاليايي، تكه هاي فلفل، نمك و فلفل

سياه را با هم مخلوط نموده و كنار بگذاريد.

سپس پاستاي پخته شده و مغز هاي كنگر فرنگي، زيتون سياه، پنير موزارلا، ژامبون و برگ هاي اسفناج، گوجه هاي گيلاسي از

وسط نصف شده و در نهايت سير رنده شده را داخل ظرف ريخته و سسي كه مرحله قبل آماده كرديد را روي آنها بريزيد. سپس به

درستي مخلوط نماييد و در ظرف مورد نظر سرو ريخته و در نهايت از طعم خوب اين سالاد ماكاروني لذت ببريد.

در صورتي كه تمايل داريد سالاد ماكاروني را با گوشت مرغ تهيه كنيد براي مقدار مواد بالا يك سينه مرغ كامل را به همراه يك عدد پياز و مقداري زردچوبه داخل يك قابلمه حاوي آب جوش قرار مي دهيم تا به طور كامل آبپز شود سپس آنرا به شكل نگيني يا ريش ريش خرد مي كنيم و به همراه ديگر مواد مخلوط مي كنيم.

چرا ماكاروني خشك مي شود؟

يكي از مشكلاتي كه ما در تهيه سالاد ماكاروني داريم، اين است كه پس از اينكه سالاد را اماده كرديم و در يخچال قرار داديم، ماكاروني هاي موجود در سالاد خشك يا سفت مي شوند. يكي از دلايل مهم اين مشكل جذب آب است.

ماكاروني فرمي يا پاستا جذب بالايي دارد و رطوبت موجود در سالاد را جذب مي كند و به همين دليل ماكاروني ها پس از اتمام رطوبت موجود در سالاد حالتي خشك پيدا مي كنند. حالا چطور مي توانيم جلو اين مشكل را بگيريم؟

روش اول اين است كه كمي روغن زيتون به سالاد اضافه كنيم تا ماكاروني ها را نرم نگه دارد و روش دو استفاده از سس مايونز بيشتر است. بهترين روش پيشگيري از اين مشكل اين است كه سالاد را يكي دو ساعت قبل از سرو درست كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.