طرز تهيه ترشي انار

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه ترشي انار

۲۹ بازديد

طرز تهيه ترشي انار:

ابتدا لبو ها را بخوبي شسته و آن را براي دو الي سه ساعت بپزيد، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت كنيد. انارها را دانه كرده و روي آن نصف قاشق غذاخوري نمك بپاشيد و براي 4 الي 5 ساعت كنار بگذاريد. در مرحله بعد آب انار و سركه را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار داده و اجازه دهيد براي دو الي سه دقيقه بجوشد . دانه هاي انار مزه دار شده و لبوي پخته و رنده شده را داخل سركه در حال جوش بريزيد و براي دو دقيقه اجازه دهيد قل بخورد سپس شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد مواد خنك گردد. بعد از ابنكه مخلوط بالا كاملا خنك شد پودر گشنيز ، فلفل قرمز، سياه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نماييد. ترشي را در شيشه مورد نظر بريزيد و درب آن را خوب ببنديد و براي يك هفته در يخچال قرار دهيد تا برسد و جا بيافتد.


طرز تهيه ترشي انار:

ابتدا لبو ها را بخوبي شسته و آن را براي دو الي سه ساعت بپزيد، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت كنيد. انارها را دانه كرده و روي آن نصف قاشق غذاخوري نمك بپاشيد و براي 4 الي 5 ساعت كنار بگذاريد. در مرحله بعد آب انار و سركه را در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت قرار داده و اجازه دهيد براي دو الي سه دقيقه بجوشد . دانه هاي انار مزه دار شده و لبوي پخته و رنده شده را داخل سركه در حال جوش بريزيد و براي دو دقيقه اجازه دهيد قل بخورد سپس شعله را خاموش كرده و اجازه دهيد مواد خنك گردد. بعد از ابنكه مخلوط بالا كاملا خنك شد پودر گشنيز ، فلفل قرمز، سياه دانه و گلپر را افزوده و خوب مخلوط نماييد. ترشي را در شيشه مورد نظر بريزيد و درب آن را خوب ببنديد و براي يك هفته در يخچال قرار دهيد تا برسد و جا بيافتد.

توجه داشته باشيد كه شيريني اين ترشي به ذائقه شما بستگي دارد و برخي از افراد تمايل دارند كه اين ترشي را به صورت خيلي ترش و يا شيرين تهيه كنند بنابراين بهتر است شكر را به صورت آرام آرام به ترشي اضافه كنيد و بعد از اينكه ترشي كمي جوش خورد آن را مزه كنيد و در صورت تمايل ميزان شكر را افزايش دهيد. در مرحله بعدي دستور تهيه ترشي انار قابلمه ترشي را از روي حرارت گاز برداريد سپس انار را دان كنيد و بعد از اينكه مخلوط مواد ترشي سرد شد دانه هاي انار را به صورت خام به ترشي بيفزاييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.