طرز تهيه مرباي آلبالو

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه مرباي آلبالو

۴۶ بازديد

مرباي آلبالو :

انواع مربّا
مربّا داراي انواع زير است:
ژله بدون گوشت ميوه و كاملاً صاف شده‌ است.
كمپوت از اجزاي درشت ميوه درست مي‌شود.
مارمالاد از ميوه و پوست له شده درست مي‌شود..

مرباي آلبالو :

انواع مربّا

مربّا داراي انواع زير است:
ژله بدون گوشت ميوه و كاملاً صاف شده‌ است.
كمپوت از اجزاي درشت ميوه درست مي‌شود.
مارمالاد از ميوه و پوست له شده درست مي‌شود..

چگونه يك مربا آلبالو بدون شكرك و كپك درست كنيم؟


مرباي آلبالو يكي از محبوب ترين انواع مرباهاست كه در وعده صبحانه بسيار مصرف ميشود و حتي و در برخي شهرها با برخي غذاها خورده مي شود. براي درست كردن مرباي آلبالوي خوش رنگ و خوشمزه فقط كافيست دستور تهيه زير رو دنبال كنيد.
مواد لازم براي درست كردن مرباي آلبالو
آلبالوي نوبري : 1 كيلو
شكر: 1 كيلو
وانيل شكري : 1 قاشق چايخوري
مرباي آلبالو
آموزش درست كردن مرباي آلبالو
جدا كردن هسته آلبالو
حتما دو عدد كاسه كنار دست خود داشته باشيد. در مرحله بعدي، يك كاسه كوچك براي ريختن هسته‌هاي آلبالو، و يك كاسه بزرگتر براي ريختن خود آلبالوها كنار دست خود قرار بدهيد. در مرحله بعدي، ساقه آلبالوها را از آن‌ها جدا كنيد.
بعد از اينكه ساقه آلبالوها را از آن‌ها جدا كرديد، وقت آن مي‌رسد كه هسته آلبالوها را نيز جدا كنيد. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هسته‌گير قرار بدهيد و هسته‌ها را جدا كنيد. مطمئن بشويد كه بعد از جدا كردن هسته آلبالوها، حدقال ۴ فنجان آلبالو بدون هسته براي درست كردن مربا در اختيار داريد.
طرز تهيه مرباي آلبالو
براي درست كردن مرباي آلبالو بايد ابتدا آلبالوها را تميز كنيد ، برگ و دم آن را بگيريد و بشوييد و بعد هسته وسط آن را با دستگاه هسته گير و يا با دست به طوري كه آلبالو ها له نشوند در بياريد .
سپس آلبالو ها را در يك ظرف لعابي بريزيد و در لابه لاي آن شكر را اضافه كنيد و بگذاريد در يخچال به مدت 7 تا 8 ساعت بماندتا شكر به خورد آلبالو ها برود.
بعد از سپري شدن زمان گفته شده آلبالو ها را از يخچال خارج كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيدتا به جوش بيايند.
در هنگام جوشيدن آلبالو ها كف هايي روي آنها مينشيند كه بايد با قاشق آنها را خارج كنيد تا مرباي شما شفاف و براق شود.
همچنين مراقب باشيد تا در اثر جوشيدن شهد مربا سرازيز نشود و كاملا غليظ شود.
مربا خوش طعم آلبالو
در مرحله آخر پخت مربا، وانيل را اضافه كنيد و حرارت را خاموش كنيد.اگر وانيل را زودتر اضافه كنيد ممكن است بخاطر حرارت بالاي مربا مزه تلخي بگيرد.
اگر هم بخواهيد از شهد مربا شربت آلبالو تهيه كنيد بايد مقدار شكر استفاده شده را دو برابر كنيد.
موقعي كه آلبالو ها پخت آن را از شهدش جدا كنيد و اجازه دهيد تا شهدش بجوشد و غلظت كافي را بدست بياورد.

منبع : آشپزباشي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.