“سوسيس خانگي” سالم و ساده با دستور سر آشپز

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

“سوسيس خانگي” سالم و ساده با دستور سر آشپز

۳۱ بازديد

خيلي از مردم عاشق سوسيس و كالباس هستند ولي به دليل اينكه از سلامت و سالم بودن آن اطمينان ندارند نمي توانند آن را از بيرون تهيه كنند به همين دليل در اين دستور تهيه از نمناك تلاش كرديم طرز تهيه سوسيس خانگي را آموزش دهيم تا هم از يك غذاي خوشمزه بهره مند شويد و هم اينكه از سالم بودن آن مطمئن شويد.

مواد لازم براي تهيه سوسيس خانگي :

مقدار مواد ذكر شده براي درست كردن سوسيس خانگي براي 8 عدد سوسيس كوكتل مناسب مي باشد براي مقدار بيشتر مواد اوليه را به نسبت تغيير دهيد.

 

گوشت  400 گرم

رزماري آسياب شده 1 قاشق غذاخوري

سركه قرمز 2 قاشق غذاخوري

پاپريكا دودي   1/3 قاشق چايخوري

فلفل قرمز   به اندازه دلخواه

نمك   1/2 قاشق چايخوري

نعناي خشك   به اندازه لازم

فلفل سياه   به اندازه لازم

سير   4 حبه

كاور سوسيس   به اندازه لازم

قيف مخصوص سوسيس 1 عدد

 دستور تهيه سوسيس خانگي :

مرحله اول

سيرها را پوست گرفته و خرد كنيد ، سپس به همراه گوشت براي دو تا سه بار چرخ كنيد. در مرحله بعد ادويه ها را اضافه كرده و مواد را با دست ورز دهيد تا بخوبي مخلوط شود.

 

مرحله دوم

در اين مرحله مايه بدست آمده را مجدد به چرخ گوشت برگردانده و قيف مخصوص سوسيس زني را به چرخ گوشت متصل كرده و كاور سوسيس را روي آن بكشيد. ابتدا كاور را هواگيري كرده و سپس سر آن را گره بزنيد.

 

مرحله سوم

چرخ گوشت را روشن كنيد تا مواد داخل كاور ريخته و سوسيس ها آماده شوند. زماني كه سوسيس به اندازه دلخواهتان رسيد مجدد گره بزنيد و باقي سوسيس ها را هم به همين شكل آماده نماييد.

 

 

مرحله چهارم

زماني كه همه سوسيس ها آماده شدند آن را از چرخ گوشت جدا كرده و انتهاي كاور را گره بزنيد . سوسيس ها را به شكل دلخواه بپيچيد و در صورت تمايل با نخ ببنديد تا از هم جدا باشند. سوسيس ها را براي چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سفت شود سپس به روش دلخواه طبخ كرده و سرو نماييد.

 

نكات تهيه سوسيس خانگي :

 بهتر است براي تهيه سوسيس از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده نماييد . اما درصورتي كه تمايل داريد از يك نوع گوشت استفاده كنيد توصيه ميشود از قسمت ران گوسفند و يا سر دست گوساله استفاده كنيد.

حتما گوشت را در چند نوبت چرخ كنيد تا هم راحت پخته شود و هم اينكه داخل گوشت سوسيس خون پيدا نشود.

رزماري پايه و اساس طعم سوسيس است پس ميزان مقداري كه از آن استفاده مي كنيد را دقت كنيد و بسته به ذائقه خود مي توانيد مقدار آن را كم يا زياد كنيد.

وقتي گوشت را داخل كاور مي ريزيد حتما با دست خوب ماساژ دهيد تا هواگيري شود.

 

منبع :  namakestan2

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.