طرز تهيه “كله پاچه” فوق العاده خوشمزه

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

طرز تهيه “كله پاچه” فوق العاده خوشمزه

۳۲ بازديد

مواد مورد نياز براي پختن كله پاچه

  • كله پاچه گوسفند 1 دست
  • نخود 100 گرم
  • پياز 2 عدد درشت
  • زرد چوبه 1 ق چ
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  • آب ا ليتر يا بيشتر
  • سير 4 تا 5 حبه

طرز تهيه كله پارچه ، ترسناك دوست داشتني

نخود را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

 

براي پختن كله پاچه بايد كله و پاچه را باهم پخت .براي شروع پخت ابتدا به اندازه اي كه آب روي كله پاچه را بگيرد قابلمه را از آب پر كنيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا آب به جوش بيايد.وقتي كه آب جوش آمد روي آب را كف هاي قهوه اي پر ميكند كه بهتر است اين آب را يكبار خالي كنيد و مجددا آب داخل قابلمه بريزيد تا به اين شكل آب شفاف و روشني داشته باشيد. سعي كنيد به اندازه اي كه نصف كله در زير آب قرار گيرد قابلمه را از آب پر كنيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا مجددا به جوش بيايد .بعد پياز ها را 4 قاچ برش دهيد و به همراه زرد چوبه و سير داخل آب كله پاچه بريزيد.

نخود هاي خيس خورده شده را هم داخل قابلمه بريزيد و در قابلمه را كيپ ببنديد و زير شعله را كم كنيد و اجازه دهيد كله پاچه با حرارت خيلي ملايم به آرامي پخته شود.در دقيقه هاي پاياني پخت كله پاچه ميتوانيد نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. و هنگام سرو از نارنج يا ليمو ترش تازه استفاده كنيد.

نكاتي براي طبخ كله پاچه

  1. حتما كله پاچه اي تازه را در هنگام خريد انتخاب كنيد.
  2. كله پاچه را به خوبي تميز كنيد و سپس آن را به خوبي بشوييد.
  3. مي توانيد در تهيه كله پاچه از گندم بلغور و نخود در صورت تمايل استفاده كنيد.
  4. در روش طبخ كله پاچه اگر از سبزي ها و ليمو خشك و چوب دارچين استفاده كرديد بعد از پخت كامل غذا اين مواد را از قابلمه خارج كنيد.
  5. كله اي را كه براي طبخ كله پاچه مي خريد دقت داشته باشيد كه كله بز و يا ميش نباشد علاوه بر كله گوسفند مي توانيد از كله گوساله نيز در طبخ كله پاچه استفاده كنيد.
  6. هر نوع تغيير رنگ و بوي بد نشانه فاسد بودن كله مي باشد و كله پاچه را از مكان هاي مطمئن تهيه كنيد.
  7. نمك را حتما در انتها پخت به كله پاچه اضافه كنيد.
  8. اگر قصد داريد كه كله پاچه را به عنوان صبحانه ميل كنيد آن را از شب قبل طبخ كنيد.
  9. قبل از اينكه كله پاچه را بر سر سفره ببريد استخوان ها را از آن جدا كنيد و فقط گوشت هاي قابل خوردن و كله پاچه را در ظرف مناسبي قرار دهيد.

نكات تكميلي در مورد كله پاچه

  • مي توانيد كله پاچه را به همان شكل كامل در ظرف بكشيد يا گوشت آن را جدا كنيد و در ظرف بكشيد.
  • استفاده از نخود براي كله پاچه اختياري است ولي توصيه مي شود كه نخود اضافه شود زيرا آبگوشت آن خوشمزه تر مي شود، در ضمن نخود بوي كله پاچه را از بين مي برد.
  • در صورت تمايل مي توانيد ليموعماني در آخر پخت اضافه كنيد.
  • در خريد كله دقت كنيد كه تازه باشد و كله بز يا ميش نباشد

 

منبع: chef8

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.