علت “وا رفتن ته چين” چيست + راه حل ويژه

دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني و خارجي

علت “وا رفتن ته چين” چيست + راه حل ويژه

۳۷ بازديد

دلايل خراب شدن ته چين مرغ و ته چين گوشت خانگي:

  ته چين يك غذاي بسيار خوشمزه و محبوب ايراني است كه در سرتاسر دنيا اين غذا به اسم ايراني ها شناخته مي شود و به آن كيك برنج ايراني نيز گفته مي شود.در اين مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چين توضيح داده خواهد شد پس با ما همراه باشيد.

وا رفتن ته چين

علت وا رفتن ته چين و شل شدن ته چين:

  1. دليل اصلي براي شل شدن ته چين صحيح نبودن نسبت مواد ته چين به برنج مي تواند باشد يعني نسبت مواد اصلي كه برنج، ماست و مرغ مي باشد از تخم مرغ بيشتر است و دليل ديگر ميتواند زمان پخت كم مواد باشد، به طور كلي اگر از قابلمه استفاده مي كنيد بايد بين 60 تا 90 دقيقه زمان براي پخت ته چين سپري كنيد تا مواد خودش را بگيرد.
  2. اگر مواد ته چين و برنج به خوبي مخلوط نشوند باعث وار رفتن ته چين مي شود.
  3. براي جلوگيري از شل شدن ته چين بايد از سفيده تخم مرغ استفاده كنيد.
  4. در زمان ريختن مواد درون ظرف بايد مواد را به اندازه كافي بفشاريد تا شكل مناسب بگيرد توجه كنيد كه اين فشار باعث له شدن ته چين نشود.
  5. اگر روغن كف ظرف ته چين كم باشد باعث مي شود ته ديگ ته چين شل  بماند و وا برود.

به طور كلي براي پخت ته چين بايد ظروف مناسب انتخاب كنيد و 5 علت بالا كه باعث شل شدن و وا رفتن ته چين مي شود را انجام ندهيد تا يك ته چين خوشمزه با ظاهري زيبا تهيه كنيد

 منبع : ashpaazi.blog

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.